Vi använder kakor (cookies) för att förbättra, mäta och analysera användningen av webbplatsen samt för besöksstatistik och marknadsföring.

Jobba hos oss

Skansen är en arbetsplats där många olika typer av yrken finns samlade. Vi vill vara en arbetsplats som kan representera landets invånare och våra gäster genom en mångfald av perspektiv, erfarenheter, kulturer och kön. Därför arbetar Skansen aktivt för en jämställd rekrytering på alla nivåer i organisationen.

  • Vårt gästlöfte

    ”I mitt möte med gästen är jag Skansen. Skansen är till för gästen”

    För att hålla vårt gästlöfte behöver Skansen många fantastiska medarbetare med olika förmågor och kompetenser. Alla vi som jobbar på Skansen är lika viktiga i vårt gemnsamma mål att varje Skansen-gäst ska få en fantastisk upplevelse utifrån sina förväntningar och förutsättningar. Det ställer krav på oss att vi samarbetar med varandra, är kreativa, serviceinriktade och att vi gör det där lilla extra. Både för varandra och för gästen. För att det ska vara möjligt arbetar vi med att skapa goda förutsättningar genom gott ledarskap, trivsel, omtyckta förmåner och en trygg och säker arbetsmiljö.