Stöd Stiftelsen Skansen

Stöd Stiftelsen Skansen och bidra till att vårt viktiga kulturarv lever vidare!

 • När du ger en gåva till Skansen kan du känna dig trygg med att din gåva blir väl omhändertagen och är till glädje för vårt gemensamma natur- och kulturarv för framtida generationer i många år framöver.

  Skansens arbete med att utveckla och bevara natur- och kulturarvet för dagens och kommande generationer, har sedan starten 1891 stöttats av det svenska folket och näringslivet. Idag har gåvor, donationer och affärsöverenskommelser med företag och organisationer blivit en allt viktigare del för att Skansen ska leva vidare. Stiftelsen Skansen har 90-konto och kontrolleras av svensk insamlingskontroll.

  Vill du stötta vårt arbete med svenskt natur- och kulturarv? Swisha gärna din gåva till 1234717757. Du kan även sätta in din gåva på vårt 90-konto som är 90 07 95 – 6.

  Alla bidrag gör skillnad, stort TACK för ditt stöd!

  Här kan du se Skansens alla samarbetspartners.

 • Testamente och arv

  Vill du bidra till Stiftelsen Skansen genom att testamentera en gåva?

 • Sponsring och samarbeten

  Näringslivets stöd är viktigt för Skansen, vill du veta vad vi kan göra tillsammans?

 • Tryggt givande med 90-konto

  Stiftelsen Skansen har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll. Det innebär att minst 75% av intäkterna ska gå till vårt ändamål.

 • Finansiering och årsredovisning

  Stiftelsen Skansen finansieras via egna intäkter, donationer från företag, privatpersoner och stiftelser, testamenten samt genom bidrag från Kulturdepartementet.

 • Köp ett årskort på Skansen

  Njut av Skansen varje dag under hela året. Årskortet öppnar upp för årets alla upplevelser, varje dag!

 • Besök Skansens webbshop

  Presenter och gåvor eller nåt fint till dig själv? I vår webbshop hittar du klassiskt svenskt hantverk, nyskapande design och vår egen kollektion. Du kan också köpa presentkort på årskort och ge bort som gåva. Välkommen in!