Vi använder kakor (cookies) för att förbättra, mäta och analysera användningen av webbplatsen samt för besöksstatistik och marknadsföring.

Boka en upplevelse

Skansen är öppen året runt och här kan du uppleva allt från allsång till dans, djur, hantverk, trädgårdar, historiska miljöer och mycket mer. Boka in en aktivitet för dig, dina vänner och familj eller ditt företag.

 • Bröllop

  Vill ni gifta er på Skansen? Hos oss kan ni boka vigsel året runt i många av våra vackra miljöer. Den som vill ha ett enklare giftemål kan välja drop in-bröllop, helt utan förbokning.

 • Dop och namngivning

  Bjud in nära och kära till traditionsenligt dop med präst i Seglora kyrka eller en namngivning på den plats som passar just er.

 • Företagsevent

  Skansen är en unik eventplats. Samla dina medarbetare för en heldag på Skansen, boka Galejan för en folkparkskväll eller abonnera hela Sollidenscenen för en oslagbar fest med utsikt över Stockholm.

 • Fotografering och filminspelning

  Söker du en plats för foto- och filminspelningar? Skansen är en unik plats där du hittar autentiska och välbevarade inomhusmiljöer från 1300-tal till 1950-tal. Utomhus finns äldre stadsmiljö, trädgårdar och täppor från norr till söder.

På trappan till Boktryckarbostaden

Maxa ditt besök genom att boka in en unik upplevelse där du i en liten grupp får komma bakom kulisserna och riktigt nära djuren eller kulturen tillsammans med oss.