Vi använder kakor (cookies) för att förbättra, mäta och analysera användningen av webbplatsen samt för besöksstatistik och marknadsföring.

Introduktionstillfälle: "Natur och människa i samspel" i samarbete med Folkuniversitetet

Skansens pedagoger presenterar kursen där vi fördjupar oss i samspelet mellan natur och människa. Introduktionstillfället är kostnadsfritt och ges på Folkuniversitetet medan kommande ordinarie avgiftsbelagda kurs ges på Skansen senare i höst.

 • Målet är att du ska få en större förståelse för biologisk mångfald och kunskap om människans roll i ekosystemen. Under ordinarie kurs får du uppleva Skansens unika miljö och utforska arter och komplexa samband i naturen tillsammans med kunniga pedagoger från Skansen.

  Ordinarie kurs är förlagd till Skansen – där människa, kultur och natur samsas – och du får där upptäcka livet under ytan, lära dig om processer i havet och på land samt vilken människans roll är i ekosystemen. Vi går vidare igenom kulturlandskapet med jordbruket och lantbruksdjuren, skogslandskapet med sina arter och skogsbruket, havet och mer specifikt Östersjön med sitt känsliga ekosystem och oceanografi.

  Introduktion – lär dig mer om vad kursen innehåller

  Prova på-tillfället presenteras av Elisabeth Lundmark och Amanda Farfan Gonzalez, båda pedagoger från  Skansen. Prova på-tillfället ges på Folkuniversitetet – det är gratis men du behöver anmäla dig!

   

 • Information och bokning

  När: 24 augusti

  Tid: 18-18.45

  Plats: Kungstensgatan 45

  Pris: 0 kr

  Bokar gör du hos Folkuniversitetet