Vi använder kakor (cookies) för att förbättra, mäta och analysera användningen av webbplatsen samt för besöksstatistik och marknadsföring.

Engmans Kapell

Engmans Kapell ger sig i december ut på turné och sprider julstämning. Den 15 december kommer de till Skansen och vackra Seglora kyrka.

 • Hälsinglands egna Engmans Kapell har alltsedan starten 1995 spelat sig till en stor skara fans och frälst hela hemlandskapet Hälsingland där de alltid drar fulla hus, om och om igen. De har tidigare släppt tre album med musik som beskrivs som ”hälsingsk folkrock”, som innehåller samarbeten med bland andra Staffan Hellstrand, Sofia Karlsson och Per Persson (Perssons Pack) och 2020 fyllde debutalbumet ”Pensionat Liljevahls” 20 år, vilket firades med flertalet bejublade spelningar.

  – Vi kommer att göra allt för att lysa upp decembermörkret och skänka publiken riktig julstämning. Under åren har vi samlat på oss flera jullåtar från både svensk och irländsk tradition men vi kommer också att bjuda på annat material, som vi tycker passar i juletid, hälsar Engmans Kapell

   

 • Praktisk information

  Biljetter: Köps här via Tickster. Entré till Skansen ingår.

  Platser: Numrerade sittplatser

  Tid: kl 19.00, ca 80 minuter

  Insläpp: Från kl 18.30

  Tillgänglighet: Plats finns för en rullstol med ledsagare

Dag Tid
15 december 2023 19.00
Visa fler

Hitta till Seglora kyrka