Magnus Uggla – 15 juni

Under Magnus Ugglas slutsålda konserter på Berwaldhallen, tillsammans med Arméns musikkår, fick publiken uppleva hans imponerande låtarkiv i en helt ny tappning. I sommar står Skansen på tur när Uggla går ihop med Blåsarsymfonikerna för att återskapa den enorma succén.

 • ”Ända sen jag gick av scenen på Berwaldhallen har jag längtat efter att få göra detta igen” Magnus Uggla

  Efter de hyllade konserterna på Berwaldhallen tidigare i år där Magnus Uggla och Arméns musikkår möttes av jubel redan från första takten, återskapar han den hyllade konserten på Skansen! Den här gången tillsammans med Blåsarsymfonikerna. Den stora orkestern kommer att ledas av dirigent Joakim Hallin. Med en imponerande repertoar av Ugglas mest älskade låtar kan publiken förvänta sig en oförglömlig sommarkväll i sällskap av Magnus Uggla och Blåsarsymfonikerna.

  Om Blåsarsymfonikerna

  Blåsarsymfonikerna grundades 1906 och är en nyskapande orkester som rör sig fritt mellan olika musikaliska uttryck, alltid med blåsmusiken som grund. De har etablerat sig som en av Nordens ledande blåsarensembler och att värna om blåsmusiken som konstart är en viktig del av verksamheten.

 • Praktisk information

  Biljetter: Köps via Live Nation från 19 mars kl 10.00

  Tillgänglighet: Rullstolsplatser (inkl. 1 ledsagare) finns vid sidan av scenen

  Insläpp: från kl 18.00

  Konsertstart: kl 20.00

 • Vanliga frågor och svar

  • Måste man betala extra för att gå omkring på Skansen?

   Entré till Skansen ingår i biljettpriset om man vill komma tidigare under dagen.

  • Var är det insläpp till konsertområdet?

   Det är insläpp och biljettscanning till själva konsertområdet (som är inhägnat) från kl 17.30 vid Sollidenscenen. Du är välkommen att gå in på Skansen från kl 10.00.

  • Får jag ta med mitt husdjur?

   Nej, inga djur är tillåtna utan får stanna hemma.

Här hittar du Sollidenscenen