Skansen för företag

Skansen är en unik eventplats för företagets kick-off, konferens eller familjedag för alla medarbetare. Som företag finns det många möjligheter att engagera sig i Skansen och stötta vårt arbete att bevara det svenska natur- och kulturarvet.

 • Skansens entré Hazeliusporten

  Stiftelsen Skansen erbjuder flera former av samarbeten för att ni ska kunna hitta det bästa sättet som fungerar för ert företag.

   

 • Sollidsscenen på Skansen Foto: Anna Hugosson

  Skansen är en unik eventplats. Samla personalen för en skräddarsydd visning, boka en familjedag eller abonnera hela Sollidenscenen för en oslagbar fest med utsikt över Stockholm.

 • På jakt efter en uppskattad present till medarbetare och kunder? Skansens årskort ger glädje hela året och i våra butiker finns presenter för alla smaker.

 • Flicka balanserar som Madicken på en taknock

  Ge en gåva till Skansen och få fribiljetter eller årskort att della vidare till medarbetare, kunder eller samarbetspartners.

Skansens årstkort är en uppskattad present

Ett årskort till Skansen kostar endast 395 kronor och ger tillgång till 30 hektar av Stockholm, en djurpark och ett friluftsmuseum. Det är en sommarpresent som glädjer året runt.

Tryggt givande med 90-konto

Tryggt givande med 90-konto

Stiftelsen Skansen har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll. Det innebär att minst 75% av intäkterna ska gå till vårt ändamål. Stiftelsen Skansen är också medlemmar i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling och följer deras kvalitetskod.