Vi använder kakor (cookies) för att förbättra, mäta och analysera användningen av webbplatsen samt för besöksstatistik och marknadsföring.

Företagsevent och upplevelser

Skansen är en unik eventplats. Samla personalen för en heldag på Skansen, boka Galejan för en folkparkskväll eller abonnera hela Sollidenscenen för en oslagbar fest med utsikt över Stockholm.

Mötesplatser i unik miljö

 • Akvarium i Baltic Sea Science Center Foto: Mark Harris för SLU

  Nybyggda Baltic Sea Science Center är en arkitektonisk pärla och en hub för kunskap om Östersjön och miljön. Här finns möjlighet för er att mötas i kreativa lokaler.

  Det ljusa laboratoriet har plats för upp till 35 personer samt smartboard.

 • Tre Byttor på Skansen Foto: Rasta

  Kliv rakt in i 1700-talet och upptäck hur det var att gå på krogen på Bellmans tid. Restaurang Tre Byttor med tre små rum passar utmärkt för den mindre konferensen eller middagen. Boka plats för upp till 40 personer.

 • Solliden på Skansens

  I anslutning till Solliden matsal ligger Sollidens Galleri, en ljus lokal som passar både för det mindre och större sällskapet. Lokalen har fantastisk utsikt mot Sollidenscenen och Skansenområdet, dessutom med en egen utgång.

  Sollidens Galleri är en perfekt konferenslokal och har plats för upp till 75 personer i biosittning.

Årskort

På jakt efter en uppskattad gåva till era medarbetare och kunder? Vad sägs om 30 hektar av Stockholm, en djurpark och ett friluftsmuseum – för 395 kronor! Skansens årskort är en present som glädjer i ett helt år och dessutom ger mottagaren en rad fördelar, rabatter och erbjudanden utöver entré till Skansen.