Lärar-AW på Baltic Sea Science Center den 30 november 2022

Är du lärare eller rektor i åk 7–9 eller på gymnasiet? Välkommen på en after work med mingel i Östersjöns tecken! Vi bjuder på en inspirerande kväll på Baltic Sea Science Center där vi tillsammans dyker ner i Östersjön på Skansen och upptäcker livet under ytan på nära håll.

 • Sista anmälningsdag har passerat. 

   

  Onsdag 30 november: Kvällen börjar kl. 18 i akvariehallen, där vi bjuder på ett glas (vin, öl eller alkoholfritt) och tilltugg. Med ett glas i handen får du sedan upptäcka allt från den fantastiska torsken till den magiska tångsnällan. Ta chansen att mingla med andra lärare, utforska vår interaktiva utställning, och titta in i labbet där vi visar några av de tips och trix vi använder i undervisning. Dessutom får du träffa forskare och experter från Stockholms universitet, Sveriges lantbruksuniversitet och Stockholm Vatten och Avfall som berättar om hur just de jobbar med Östersjöfrågor.

  Under kvällen får du som deltar, utöver mingel:

  • Möjlighet att boka in din klass på en kostnadsfri lektion (på plats eller digitalt), oberoende av var din skola ligger.
  • Träffa Östersjöforskare från Stockholms universitet, Sveriges lantbruksuniversitet och Stockholm Vatten och Avfall.
  • Inspiration och tips på hur du kan lyfta in Östersjön i ditt klassrum.

  Datum och tid: 30 november 2022, kl.18.00-20.00
  Plats: Baltic Sea Science Center på Skansen.
  OSA: senast 23 november 2022.

  Kvällen är kostnadsfri men anmälan krävs. Begränsat antal platser.

  Inbjudan gäller alla lärare för årskurs 7–9 samt gymnasiet och rektorer. Har du inte möjlighet att dyka upp under kvällen är du alltid välkommen att boka in undervisning på Baltic Sea Science Center.

 • Kostnadsfri undervisning

  Psst! Du har väl inte missat att vi tillsammans med Stockholm Vatten och Avfall erbjuder kostnadsfri undervisning för alla skolor inom Huddinge kommun och Stockholms kommun?