Vi använder kakor (cookies) för att förbättra, mäta och analysera användningen av webbplatsen samt för besöksstatistik och marknadsföring.

Morgon hos djuren

Upplev en unik morgon hos djuren innan parken öppnat för andra gäster. Hjälp till med djurens morgonrutiner och få en inblick i hur Skansen jobbar med djurvälfärd och artbevarande.

 • Kom till Skansen innan vi har öppnat för andra gäster och följ med på ett spännande och nära besök hos våra djur. Tillsammans med en av våra djurvårdare deltar ni i djurens morgonrutiner och får en närmare inblick i hur Skansen arbetar med djurvälfärd och artbevarande.

  Djurvårdaren matar något av följande djur under er upplevelse: säl, lappuggla, utter, järv eller björn. Eftersom djuren lever som i det vilda med oregelbundna foderrutiner kan vi inte garantera ett specifikt djur.

 • Tillgänglighet

  Promenaden är tillgänglig med rullstol

 • Bokningsinformation

  När: året runt med start kl 8.30

  Tidsåtgång: 1,5 timme

  Antal: Minst 2, max 6 personer*

  Åldersgräns: Från 10 år, barn under 10 år rekommenderas att gå i sällskap med en vuxen

  Pris: 900 kr/person**. Entré till Skansen ingår.

  Boka valfritt datum genom att maila oss på bokning@skansen.se

  Årskortsinnehavare och medlemmar i Skansens och Nordiska museets vänner har 10% rabatt, uppge kod ”årskort” när du bokar. Ta med ditt års- eller medlemskort till visningen.

  *För att visningen ska kunna genomföras måste minst två personer vara anmälda. Om antalet anmälda är färre än två förbehåller sig Skansen att boka om upplevelsen till en annan dag.

  **Full återbetalning vid avbokning senast 48 timmar innan visningens start. Behöver du avboka mindre än 48 timmar innan visningen finns möjlighet att byta till en annan dag.