Morgon hos djuren

Upplev en unik morgon hos djuren innan parken öppnat för andra gäster. Häng med våra djurvårdare under djurens morgonrutiner och få en inblick i hur Skansen jobbar med djurvälfärd och artbevarande.

 • Kom till Skansen innan vi har öppnat för andra gäster och följ med på ett spännande och nära besök hos våra djur. Tillsammans med en av våra djurvårdare deltar ni i djurens morgonrutiner och får en närmare inblick i hur Skansen arbetar med djurvälfärd och artbevarande.

  Djurvårdaren matar något av följande djur under er upplevelse: säl, lappuggla, utter, järv eller björn. Eftersom djuren lever som i det vilda med oregelbundna foderrutiner kan vi inte garantera ett specifikt djur.

 • Tillgänglighet

  Promenaden är tillgänglig med rullstol

 • Bokningsinformation

  När: året runt med start kl 8.30

  Tidsåtgång: 1,5 timme

  Antal: Minst 2, max 6 personer*

  Åldersgräns: Från 10 år, barn under 10 år rekommenderas att gå i sällskap med en vuxen

  Pris: 900 kr/person**. Entré till Skansen ingår.

  Boka valfritt datum genom att maila oss på bokning@skansen.se

  Årskortsinnehavare och medlemmar i Skansens och Nordiska museets vänner har 10% rabatt, uppge kod ”årskort” när du bokar. Ta med ditt års- eller medlemskort till visningen.

  *För att visningen ska kunna genomföras måste minst två personer vara anmälda. Om antalet anmälda är färre än två förbehåller sig Skansen att boka om upplevelsen till en annan dag.

  **Full återbetalning vid avbokning senast 48 timmar innan visningens start. Behöver du avboka mindre än 48 timmar innan visningen finns möjlighet att byta till en annan dag.