Vi använder kakor (cookies) för att förbättra, mäta och analysera användningen av webbplatsen samt för besöksstatistik och marknadsföring.

Carola – 26 augusti

Carola tar plats på Sollidenscenen under sin turné "Carola 4 faces" där hon firar livet, musiken och fyra decennier i rampljuset!

 • Carola är en av Sveriges mest folkkära och hyllade artister som under hela 2023 firar sin fyra decennier långa karriär med över 30 konserter runtom i Sverige, Norge och Finland. Turnén vid namn ”Carola 4 faces” är ett koncept som utforskar fyra musikvärldar hon verkar inom, där genrerna delats upp mellan turnédatumen.

  Den 26 augusti äntrar hon Sollidenscenen och bjuder på en sensommarkväll i popens och schlagerns tecken. Med utgångspunkt i vinnarlåtarna från Melodifestivalen – Främling, Fångad av en stormvind och Evighet – får publiken ta del av en hitkavalkad och kärleksförklaring till popmusiken och sjunga med till många pop-hits från Carolas stora låtskatt.

 • Praktisk information

  Biljetter: Köps via carolafesten.se från 26 februari, kl 10.00. Endast ståplatser.

  Åldersgräns: Alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-12 år) som kan väljas efter att du valt minst en ordinarie 18+ biljett. Barn under 13 år måste gå tillsammans med betalande vuxen (18+ år).

  Tillgänglighet: Rullstolsplatser (inkl. 1 ledsagare) finns vid sidan av scenen

  Förband: Förfest med DJ en timme innan konserten startar.

  Mer information kommer!

 • Vanliga frågor och svar

  • Måste man betala extra för att gå omkring på Skansen?

   Entré till Skansen ingår i biljettpriset om man vill komma tidigare under dagen.

  • Vart är det insläpp till konsertområdet?

   Det är insläpp och biljettscanning till själva konsertområdet (som är inhägnat) från kl 18.00 vid Sollidenscenen. Du är välkommen att gå in på Skansen från kl 10.00.

  • Vad får man inte ta med sig in till konsertområdet?

   Barnvagnar, paraplyer, alkohol, stolar och stora väskor få inte tas in.

  • Kan man hyra stol eller ta med en egen sittplats?

   Nej. Man kan ta med en filt eller sittunderlag och sitta på en avsats om man behöver vila en stund. Man kan också sitta på uteserveringen och inne på restaurangen.

  • Får jag ta med mitt husdjur?

   Nej, inga djur är tillåtna utan får stanna hemma.

  • Vad finns det för mat och dryck på plats?

   I anslutning till Sollidenscenen finns möjlighet att köpa mat och fika. I inhägnat område finns öl och vin till försäljning.

  • Kan jag parkera min bil på området?

   Under denna period krävs passertillstånd för att köra bil på Djurgården.

   Taxi, buss och spårvagn har alltid tillstånd att passera. Allra smidigast är därför att anlända med taxi eller kommunala färdmedel till buss- och spårvagnshållplats Skansen, eller Allmänna Gränd för den som kommer med båt.

Här hittar du Sollidenscenen