Johan Glans kommer till Sollidenscenen i sommar

I sommar besöker Johan Glans landets somrigaste scener i ett 20-tal orter med start på Skansen den 18 juni.

 • Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i landet.

  I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket, hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

  Mer om Johan Glans

  Sedan Johan debuterade som ståuppkomiker i Malmö 1994 har han medverkat i en lång rad produktioner, däribland tv-program som På spåret, Tror du jag ljuger och Parlamentet. Glans är också skådespelare och har medverkat i många tv-serier såsom Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet, Swedish Dicks, Home invasion och Kvarteret skatan. 2020 såg vi honom även i SVT:s julkalender Mirakel där han spelade vetenskapsmannen Vilgot.
  Utöver detta har han medverkat i flertalet standup-föreställningar och musikalerna Livet är en schlager och Spamalot, samt tagit emot fler utmärkelser. Bland annat Årets skåning och Karamelodiktstipendiet. Han är även tvåfaldigt utsedd till Årets komiker.

 • Slutsålt!

  Biljetterna släpptes den 29 november på johanglans.se. Det är tyvärr slutsålt.