Tjolahopp! Nu blir det hyss och skoj på Skansen

Helgen den 11–12 maj är det återigen dags för ännu en sagolik upplevelse när Astrid Lindgrens Värld kommer tillbaka till Skansen! Två dagar fullspäckade med äventyr, musik, lekar och en massa roliga aktiviteter väntar för både unga och gamla.

 • Favoritkaraktärerna från Astrid Lindgrens magiska sagovärld kommer att vara på plats och bjuda på allsång och föreställningar som kommer att få både skratt och fantasi att flöda. Våra marknadsstånd kommer att vara fyllda med godsaker och Luffarorkestern kommer att spela härlig musik.

  – Det är så kul att kunna bjuda på en helg av hyss och skoj, våra gäster kommer att få uppleva en sagolik värld fylld med äventyr och underhållning för alla åldrar. Vi ser fram emot att skapa magiska stunder och ge våra gäster minnen för livet i Astrid Lindgrens anda, säger Matilda Klein, evenemangschef på Skansen.

  Helgens program:

  Sångprogram med Rasmus på luffen och Paradis-Oskar

  Följ med Rasmus på hans äventyr som luffare när han träffar på den charmerande Paradis-Oskar! Det blir en programpunkt full av överraskningar och skratt som inte får missas!

  Allsång med Fröken Prysselius

  Bli en del av allsångsfesten när Fröken Prysselius bjuder in till sång och skratt! Förbered dig att möta Pippi Långstrump och poliserna Kling och Klang för en magisk stund för hela familjen!

  Mingel med Luffarorkestern

  Följ med när Luffarorkestern sprider glädje genom parken och bjuder på visor från Astrid Lindgrens fantastiska värld.

  Balansera på taknock

  Testa din balans som Madicken genom att balansera på en taknock och känn dig som en riktig äventyrare.

  Lek och skoj

  Utforska lekar från förr, utmana dina vänner på roliga banor och hoppa i höstackar för en dag fylld av skratt och glädje.

   

  Helgen är ett samarbete med Astrid Lindgrens Värld och Astrid Lindgren Aktiebolag

  Tjolahopp– Astrid Lindgrens Värld på Skansen, den 11-12 maj.

 • Astrid Lindgrens Värld på Skansen