En hållbar vandring genom trädgårdshistorien

Följ med en av våra trädgårdsmästare på en vandring genom Skansens trädgårdar! Tillsammans upplever vi svensk trädgårdshistoria från sent 1700-tal till nutid samtidigt som vi fyller på med ny energi och kunskap.

 • Bjud medarbetare, kunder eller samarbetspartners på en utomhusupplevelse som lämnar er fyllda med energi och ny, hållbar kunskap. Skansens kulturhistoriska trädgårdar och täppor visar hur människan har odlat för både nytta och fägring genom tiderna.

  Häng med på en vandring genom svensk trädgårdshistoria, från sent 1700-tal till nutid. Trädgårdarna visar också skillnaden mellan fattig och rik och trädgårdsideal från olika landsändar. Dessutom skapar vandringen intressanta kopplingar till vår nutid, med aktuella teman som hållbarhet och återbruk.

  Tips! Avsluta dagen med en middag på en av våra restauranger.

  Tänk på! Bekväma skor kan vara en fördel – vi kommer att gå många steg.

 • Information

  När: April – oktober
  Tid:
  1 timme
  Antal:
  25 personer/grupp
  Pris för företag:
  5 500 kr (exkl. moms). Entré till Skansen ingår.
  Kontakt:
  08-442 82 70 eller mejl bokning@skansen.se

Stadskvarteren på Skansen Foto: Alex Hinchcliffe

Skansen är en unik eventplats för företagets kick-off, konferens eller familjedag för alla medarbetare. Som företag finns det många möjligheter att engagera sig i Skansen och stötta vårt arbete att bevara det svenska natur- och kulturarvet.