Julupplevelser för företag

Samla dina kollegor och ge dem en oförglömlig julupplevelse i Skansens unika miljö. Kombinera julbord med en visning, julmarknad eller ett skräddarsytt upplägg för just er.

 • Motjärn på Skansen under Winter Lights
  Winter Lights

  En 1,5 km lång ljuspromenad genom Skansens vackra omgivningar! Njut av värmande mat och dryck längs vägen. Från 250 kr/person. För företagsbokning, kontakta bokning@skansen.se

 • Skansens julmarknad i skymning

  I våra julpaket ingår julbord, visning, och julmarknad som ger er julkänslan ni längtat efter. Upplev härlig julstämning på Skansen tillsammans med kollegorna!

 • Kollegor på julverkstad, Skansen

  Varva ner och känn julstämningen med traditionellt pyssel! Skapa en girlang eller julgranshänge av återbruk och gammal tapet, rulla miljövänliga och ljuvligt doftande bivaxljus.

 • Årskort till Skansen

  På jakt efter en uppskattad julklapp till era medarbetare och kunder? Skansens årskort är en gåva som ger glädje hela året och i våra butiker och verkstäder finns presenter för alla smaker.

 • Foto: Julbord på Solliden på Skansen

  Samla familj, vänner eller kollegor och upplev julens alla smaker tillsammans med oss. Restaurangerna på Skansen har laddat skafferierna med flera erbjudanden för er.