Marit Bergman med gäster 30 augusti

Vi gästas av poplegenden Marit Bergman tillsammans med vännerna Lill Lindfors, Petra Marklund och Frida Hyvönen som bjuder på musik från Marits långa solokarriär. Det blir en magisk sensommarkväll på Skansens scen Galejan!

 • Väskförbud och visitering

  Notera att det råder totalt väskförbud – all publik visiteras vid inpassering till scenområdet. Undantag görs för personer som av medicinska skäl behöver ta med sig väska in på området. Medicinsk väska/skötväska ska stå i storleksmässig proportion till dess innehåll.

 • Med både fjolårsfärska albumet ”Här kommer vargen” och Så mycket bättre-medverkan i bagaget kommer prisbelönta poplegenden Marit Bergman till Skansen. Det blir musik från hela solokarriären som nu sträcker sig över mer än två decennier av känslosam, berörande och angelägen popmusik. Med på scen får Marit vännerna Lill Lindfors, Petra Marklund och Frida Hyvönen.

  ”Nu har det blivit dags att än en gång göra min favoritgrej i hela livet, det vill säga åka land och rike runt tillsammans med några bästa vänner och spela musik för underbara människor. Ju mer skit som händer runt om i världen desto mer tacksam är jag för att jag får göra detta. Det är inte på något sätt självklart. Vilket märkligt fantastiskt liv just jag fick.”

   

 • Praktisk information

  Biljetter: Köps via Tickster. Entré till Skansen ingår i biljettpriset.

  Biljettyp: Sittplatser och ståplatser

  Tillgänglighet: Galejan ligger på markplan, med asfalterad väg dit. Om du har en dold funktionsvariation och behöver extra stöd eller anpassningar för att njuta av våra evenemang, är du välkommen att kontakta oss. Kontakt: info@skansen.se

  Insläpp: Från kl. 17.00

  Tid: kl. 19.30-21.45

Dag Tid
30 augusti 2024 19.30-21.45
Visa mer

Hitta till Galejan