Mikkey Dee w/ friends – 23 augusti

Mikkey Dee var i närmre 25 år medlem i ett av världens mest ikoniska och högljudda rockband – Motörhead. Bandet turnerade oavbrutet världen över och sålde över 15 miljoner album. Nu kommer Mikkey Dee med vänner till Galejan på Skansen för en kväll med Motörhead-klassiker!

 • Kort efter Motörheads upplösning 2015 blev Mikkey Dee fast medlem i Scorpions och nya världsturnéer med utsålda arenor tog fart. Att fansen saknar Motörhead blev extra tydligt när Mikkey Dee gav sig ut på en bejublad turné i höstas och spelade Motörhead-klassiker med Viktor Skatt och William Dickborn. De sålde ut i stort sett varje kväll. Nu finns chansen att uppleva bandets låtskatt igen när Mikkey har ett kort break med Scorpions!

 • Väskförbud och visitering

  Notera att det råder totalt väskförbud – all publik visiteras vid inpassering till scenområdet. Undantag görs för personer som av medicinska skäl behöver ta med sig väska in på området. Medicinsk väska/skötväska ska stå i storleksmässig proportion till dess innehåll.

 • Praktisk information

  Biljetter: Köps via Tickster. Entré till Skansen ingår i biljettpriset.

  Biljettyp: Ståplatser

  Tillgänglighet: Galejan ligger på markplan, med asfalterad väg dit. Om du har en dold funktionsnedsättning och behöver extra stöd eller anpassningar för att njuta av våra evenemang, är du välkommen att kontakta oss. Kontakt: info@skansen.se

  Insläpp: från kl. 18.00

  Tid: kl. 20.00-21.15

Dag Tid
23 augusti 2024 20.00-21.15
Visa mer

Hitta till Galejan