Tomas Ledin – 7 augusti

Du ska inte tro det blir sommar. Ifall inte Tomas Ledin sätter fart. Efter ett otroligt år med symfoniorkestrar plockar han ner rockgitarren igen! Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturné 2024 – och kommer till Stockholm och den ståtliga Sollidenscenen på Skansen den 7 augusti.

 • Viktig information

  På konserten råder totalt väskförbud i enlighet med polismyndighetens bestämmelser. Undantag görs för personer som av medicinska skäl behöver ta med sig väska in på området.

 • Ledin har sjungit om älskade bryggor, solnedgångar, förstulna kyssar och sandaler av plast så länge att man tror att det var han som uppfann årstiden och snart rullar turnébussen ut på sommarens vägar igen. Tomas och hans medmusiker sedan många år, Vapendragarna, har packat trummor, gitarrer och en låtkatalog med solstrålande pop och rock. Denna kväll med support från Little Jinder!

  ”Framgången med Symphonia öppnade ett nytt musikaliskt landskap för mig. Men i sommar vill jag tillbaka till mina rötter. Jag ser verkligen fram emot de där ljuvliga kvällarna och älskar mötet med publiken. Det ska bli något speciellt med en hel månads lovsång till det godai våra liv. Alla hits är med. Dessutom kan jag lova ett och annat nyskrivet från vårt kommande album” – Tomas Ledin

 • Praktisk information

  Biljetter: Köps via Ticketmaster

  Åldersgräns: 13 år, även i målsmans sällskap

  Tillgänglighet: Rullstolsplatser (inkl. 1 ledsagare) finns vid sidan av scenen. Om du har en dold funktionsvariation och behöver extra stöd eller anpassningar för att njuta av våra evenemang, är du välkommen att kontakta oss. Kontakt: info@skansen.se

  Insläpp: från kl 17.30

  Konsertstart: kl 19.00

 • Vanliga frågor och svar

  • Måste man betala extra för att gå omkring på Skansen?

   Entré till Skansen ingår i biljettpriset om man vill komma tidigare under dagen.

  • Var är det insläpp till konsertområdet?

   Det är insläpp och biljettscanning till själva konsertområdet (som är inhägnat) från kl 17.30 vid Sollidenscenen. Du är välkommen att gå in på Skansen från kl 10.00.

  • Får jag ta med mitt husdjur?

   Nej, inga djur är tillåtna utan får stanna hemma.

Här hittar du Sollidenscenen