Tommy Körberg – 17 augusti

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg nu sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Den 17 augusti kommer han till Skansen och Sollidenscenen!

 • Viktig information

  På konserten råder totalt väskförbud i enlighet med polismyndighetens bestämmelser. Undantag görs för personer som av medicinska skäl behöver ta med sig väska in på området. Medicinsk väska/skötväska ska stå i storleksmässig proportion till dess innehåll.

 • Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker. I Grand Finale sammanfattar han sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv.

  Gör dig redo för en svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst.

 • Praktisk information

  Biljetter: Köps via Krall

  Tillgänglighet: Rullstolsplatser (inkl. 1 ledsagare) finns vid sidan av scenen. Om du har en dold funktionsnedsättning och behöver extra stöd eller anpassningar för att njuta av våra evenemang, är du välkommen att kontakta oss. Kontakt: info@skansen.se

  Insläpp: från kl. 18.00

  Tid: kl. 20.00-21.30

 • Vanliga frågor och svar

  • Måste man betala extra för att gå omkring på Skansen?

   Entré till Skansen ingår i biljettpriset om man vill komma tidigare under dagen.

  • Var är det insläpp till konsertområdet?

   Det är insläpp och biljettscanning till själva konsertområdet (som är inhägnat) från kl 18.00 vid Sollidenscenen. Du är välkommen att gå in på Skansen från kl 10.00.

  • Får jag ta med mitt husdjur?

   Nej, inga djur är tillåtna utan får stanna hemma.

Dag Tid
17 augusti 2024 20.00-21.30
Visa mer

Här hittar du Sollidenscenen