Vintermys med Helena Lyth

Välkommen till en kväll i mysets tecken när kreatören, författaren och fotografen Helena Lyth kommer till Skansenbutiken den 10 november!

  • Mitt i novent har vi äran att gästas av Helena Lyth som visar pyssel och inspiration utifrån hennes två böcker ”Vardagsvackert & festfyrverkeri” och ”Julprassel & decembermys” som båda finns till ett fint erbjudande i butiken hela helgen. Under kvällen visar Helena upp kreativa pyssel och berättar mer om böckerna. Dessutom finns möjlighet att få ditt eget ex signerat!

    Välkommen in i Helenas kreativa värld och ta del av allt mys och den inspiration som hon delar med sig av.

    Om Helena Lyth

    Helena är kreatör, författare och fotograf som inspirerar sina många följare på Instagram och blogg samt i media till skapande och pyssel som förgyller vardagen. Allt från recept till dukningar, papperspyssel, heminredning och smarta hacks skapade och fotograferade i hennes hem.

    ”Vardagsvackert & festfyrverkeri” är Helena Lyths andra bok och är fylld med kreativitet och smaker för hela året. Den tar vid där hennes första bok; ”Julprassel & decembermys”, som blivit kallad en ”julbibel” och är således allt om och för julen, slutar.

  • Böckerna är perfekta presenter till både dig själv samt dina nära och kära. Köper du din bok på plats och vill ge bort den har du möjlighet att slå in den i efter tips från Helena!

Vardagsvackert & festfyrverkeri (Bonnier Fakta) och Julprassel & decembermys (Polaris Fakta) av Helena Lyth.

Söta garntomtar till jul från Helenas bok. Foto: Helena Lyth.

Ekollon i tovad ull gör du enkelt hemma själv! Foto: Helena Lyth.

Papperskrans. Foto: Helena Lyth.

Dag Tid
Visa mer

Hitta till Skansenbutiken