Morgon hos djuren

Upplev en unik morgon hos djuren innan parken öppnat för andra gäster. Hjälp till med djurens morgonrutiner och få en inblick i hur Skansen jobbar med djurvälfärd och artbevarande.

 • Kom till Skansen innan vi har öppnat för andra gäster och följ med på ett spännande och nära besök hos våra djur! Tillsammans med en av våra djurvårdare deltar ni i djurens morgonrutiner och får en närmare inblick i hur Skansen arbetar med djurvälfärd och artbevarande.

  Djurvårdaren matar något av följande djur under er upplevelse: säl, lappuggla, utter, järv eller björn. Eftersom djuren lever som i det vilda med oregelbundna foderrutiner kan vi inte garantera ett specifikt djur.

 • Information

  När: Vardagar året runt, vid dagsljus. Bokningsbart kl. 8.30-10.
  Tidsåtgång: 1,5 timme
  Antal: Rekommenderat maxantal 10 personer/grupp. (Flera grupper kan eventuellt bokas parallellt)
  Pris för företag: 6 500 kr (exkl. moms). Entré till Skansen ingår.
  Kontakt: 08-442 82 70 eller mejl bokning@skansen.se


 •  

 • Djurvälfärd på Skansen

  Att våra djur mår bra har alltid högsta prioritet. För att uppnå det ser vi till varje arts, samt djurindivids, individuella behov. Genom gedigen kunskap, erfarenhet och förståelse för arternas biologi och levnadssätt kan vi skapa de bästa förutsättningarna för våra djur att må bra och få utlopp för sina naturliga beteenden.

  Läs mer om djurvälfärd på Skansen

Stadskvarteren på Skansen Foto: Alex Hinchcliffe

Skansen är en unik eventplats för företagets kick-off, konferens eller familjedag för alla medarbetare. Som företag finns det många möjligheter att engagera sig i Skansen och stötta vårt arbete att bevara det svenska natur- och kulturarvet.