Oväntat besök – gästspel av en Skansenexpert

Bokat konferens, middag eller fest? Få ut ännu mer av Skansen! En av våra djurvårdare kommer förbi och ger er en välförtjänt och minnesvärd paus.

 • På en utsatt tid under er konferens eller middag dyker en av våra erfarna djurvårdare upp och blir ett välkommet avbrott i talarlistan!

  Med sig har djurvårdaren ett par smådjur, som fågelspindel, råtta eller majsorm. Djurmötet leder till spännande samtal och oväntade lärdomar. Alternativt kan djurvårdaren ta med sig spår av större djur: ett kranie, ett skinn eller varför inte björnspillning.

  Psst. Vi berättar alltid innan vi tar fram djuren vilka djur vi har med oss av respekt för eventuella fobier.

 • Information

  Plats: I er restaurang eller konferenslokal på Skansen
  När: Året runt, dag som kväll
  Tidsåtgång: 15-30 min
  Pris: 3 500 kr (exkl. moms)
  Kontakt: 08-442 82 70 eller mejl bokning@skansen.se


 •  

 • Djurvälfärd på Skansen

  Att våra djur mår bra har alltid högsta prioritet. För att uppnå det ser vi till varje arts, samt djurindivids, individuella behov. Genom gedigen kunskap, erfarenhet och förståelse för arternas biologi och levnadssätt kan vi skapa de bästa förutsättningarna för våra djur att må bra och få utlopp för sina naturliga beteenden.

  Läs mer om djurvälfärd på Skansen

Stadskvarteren på Skansen Foto: Alex Hinchcliffe

Skansen är en unik eventplats för företagets kick-off, konferens eller familjedag för alla medarbetare. Som företag finns det många möjligheter att engagera sig i Skansen och stötta vårt arbete att bevara det svenska natur- och kulturarvet.