Sponsring och samarbeten

Stiftelsen Skansen samarbetar med många engagerade företag och organisationer som vill stödja vår verksamhet i syfte att bevara vårt gemensamma natur- och kulturarv.

 • Långsiktiga samarbeten är uppskattade och viktiga för Stiftelsen Skansens verksamhet. Tillsammans med våra partners tar vi hand om vårt natur- och kulturarv, vi utvecklas och kan skapa fantastiska upplevelser för våra gäster. Det affärsmässiga och ekonomiska stöd som ett partnerskap ofta innebär är av avgörande betydelse för Skansen.

  Stiftelsen Skansen erbjuder flera former av samarbeten för att ni ska kunna hitta det bästa sättet som fungerar för ert företag eller organisation.

 • Marmorerade papper på tork

  Som huvudpartner till Skansen samarbetar vi långsiktigt för att utveckla Skansens verksamhet utifrån våra gemensamma hjärtefrågor.

 • Skansens vandringsorkester

  Som en stor givare till Skansen hittar vi ett ändamål som engagerar er. Tillsammans gör vi en plan för hur er gåva ska förvaltas.

 • Folkdans på Sveriges nationaldag

  Som sponsor väljer ni att skänka monetära medel, produkter eller tjänster. Tillsammans går vi igenom aktuella och möjliga sponsringsprojekt som stärker båda parters verksamheter.

 • Vill du veta mer?

  Kontakta oss på samarbeten@skansen.se så berättar vi mer om hur ni kan engagera er för Stiftelsen Skansen.