Företagsjulklapp

På jakt efter en uppskattad julklapp till era medarbetare och kunder? Skansens årskort är en gåva som ger glädje hela året och i våra butiker och verkstäder finns presenter för alla smaker.

 • Ge personalen ett år på Skansen

  Vem har sagt att platta paket är tråkiga? Vårt årskort för 365 kronor är en julklapp som håller i ett år och dessutom ger ägaren en rad fördelar, rabatter och erbjudanden utöver entré till Skansen. Läs mer om årskortet här. Och köp våra presentkort på årskort här.

  Ge en gåva till Skansen och årskort eller fribiljetter till era medarbetare

  Nu kan du köpa ge en gåva till Skansen och samtidigt få fribiljetter eller årskort att skänka vidare till era medarbetare, kunder och samarbetspartners. Ni får möjlighet att bjuda på en unik upplevelse på en av Sveriges vackraste platser, samtidigt som ni stöttar det svenska natur- och kulturarvet. Läs mer om julgåvorna här.

  Skansenbutikens julgåvor

  Skansenbutiken är full av klassiskt hantverk och nyskapande design. Här finns också Skansens egen kollektion, inspirerad av vår historiska mönsterskatt. I Skansenbutiken hjälper vi gärna till med personliga julklappar som passar ert företag. Du kan också handla direkt i Skansens webshop.

 • Stöd Skansen

  Allt överskott går tillbaka in i Skansens verksamhet. Med ert stöd hjälper ni till att underhålla och bevara Skansens hus, gårdar och djur för framtida generationer.