Vi använder kakor (cookies) för att förbättra, mäta och analysera användningen av webbplatsen samt för besöksstatistik och marknadsföring.

Skolprogram

På Baltic Sea Science Center får eleverna uppleva livet under ytan, men också vara aktiva och undersöka olika frågor och fenomen. I våra lektioner lyfter vi frågor kopplade till Östersjön, hållbar utveckling och biologisk mångfald. Du vet väl om att skolor i Stockholms och Huddinge kommun bokar kostnadsfri undervisning!

 • Vi anpassar lektioner, upplägg och innehåll efter lärares och elevers behov och utifrån läroplanen. Ett tvärvetenskapligt upplägg som innefattar både naturvetenskap och samhällsvetenskap går utmärkt att boka in.

  Mejla bssc@skansen.se för mer information om lektioner och skolprogram.

 • Kostnadsfritt för skolor i Stockholms och Huddinge kommun

  BSSC samarbetar med Stockholm Vatten och Avfall kring skolverksamheten. Genom samarbetet erbjuds skolor i Stockholms och Huddinge kommun kostnadsfri undervisning.

 • Förskolan – åk 6

  Kom med din klass och gör lärandet till något lustfyllt, enkelt och kul.

 • Högstadiet och gymnasiet

  Boka en lektion på Baltic Sea Science Center och lär er mer om Östersjön och hållbar utveckling. Lektionerna är framtagna för högstadiet och gymnasiet – alla är välkomna!